Linköpings klätterklubb bjöd på klätterfest - barrabes.com
Currency


BLOG | NYHETER | 24 October 2016

Linköpings klätterklubb bjöd på klätterfest

Våra vänner i Linköpings klätterklubb bjöd än en gång in till klättertävling i Hangaren och Barrabes var med och sponsrade. En lyckad klätterfest med deltagare som gav sitt allt.

Elias Erdtman på extrakvalleden. Foto Charlie Petersson
I söndags den 16 oktober samlades 42 taggade tävlande i Hangaren i Linköping för att delta i den tredje deltävlingen i Linköpings klätterklubbs klubbmästerskap 2016, denna gång i topprep. Fem nybyggda kvalleder var utmarkerade och under tre timmar fick deltagarna gå loss och klättra så mycket de hann för att ta sig vidare till final.

Herrklassen var otroligt jämn. Efter Joel Kjellberg på en topplacering följde sex herrar med samma resultat - vilka två som tog sig vidare till finalen avgjordes med ytterligare en kvalled. Även här var det extremt jämnt och det blev tiden som fick avgöra då fyra av sex kom till samma grepp.

Kö till kvalleder. Foto: Christoffer Malmgren / Vinnare från vänster: Clara Carlsson, Elias Erdtman, Daniel Sandvall. Foto: Martin Andersson
I herrfinalen kammade till slut Elias Erdtman ännu en gång hem guldet, medan både dam- och juniorklassen fick nya segrare: Clara Carlsson och Daniel Sandvall. Ett stort grattis till er alla!

Vi på Barrabes var med som sponsorer och delade ut presentkort till vinnarna samt lottade ut ett presentkort och klätterutrustning bland de övriga tävlande.

Årets sista deltävling går av stapeln i november, vi ses då!

Läs med om Linköpings klätterklubbs aktiviteter

Latest articles

Gift Card
With the Barrabes Gift Card you'll always get it right!
Subscribe to our Email List
Would you like us to inform you about our special offers and latest products?
Don't hesitate to contact us.
contact us
or call to
44 (161) 3940679
(Monday to Thursday: 8AM - 5PM UTC.
Friday: 8AM - 2PM UTC.)


International  |  España  |  France  |  Deutschland  |  United Kingdom