The North Face Cobra 60 - barrabes.com
Currency


BLOG | TEST | 13 January 2016

The North Face Cobra 60

Det har varit en svår vintersäsong för att testa ny utrustning.
Tills för några dagar sedan har vi förgäves väntat på en vinter som inte ville anlända till Europa, något som har gjort det omöjligt för oss att testa säsongens nya vinterutrustning. Vi hoppas nu att det som vi genomlevt de senaste två månaderna inte kommer att upprepas, i alla fall inte särskilt ofta.


Vi hade planerat att börja med tester av den lite ”hårdare” utrustningen för skidåkning, alpinism och isklättring, under vår testsäsong i Pyreneerna och Alperna. Omständigheterna har lett till att vi fått börja med en av vinterns ”mindre hårda” utrustningsnyheter: ryggsäcken Cobra 60, från The North Face. Det är kanske en av de mest flexibla 60 liters ryggsäckarna som vi testat, då den kan användas mångsidigt vid ett flertal aktiviteter.

Den skulle kunna definieras som en en packryggsäck, med möjligheten att använda den som en lättare och smidigare ryggsäck för exempelvis klättring eller skidåkning. Detta, tillsammans med att den är väldigt bekväm och har många packningsmöjligheter, gör den ett perfekt val för aktiviteter som antingen utförs under flera dagar, eller kräver mer packning än den som får plats i en mindre ryggsäck.

Något negativt? Ja, det kanske oundvikliga: dess stora antal packremmar och flexibilitet kan leda till att det hänger många lösa remmar för de som inte använder alla funktioner. Detta märks främst på större väskor och kan vid vissa tillfällen vara störande.

Det är en tekniskt anpassad ryggsäck, och det kan vara bekvämt att plocka bort ett antal remmar om den ska användas vid mindre tekniskt avancerade aktiviteter.

The North Face - COBRA 60

KÖP NU

Latest articles

Gift Card
With the Barrabes Gift Card you'll always get it right!
Subscribe to our Email List
Would you like us to inform you about our special offers and latest products?
Don't hesitate to contact us.
contact us
or call to
44 (161) 3940679
(Monday to Thursday: 8AM - 5PM UTC.
Friday: 8AM - 2PM UTC.)


International  |  España  |  France  |  Deutschland  |  United Kingdom