Purple Open 2016 och Barrabes.se - barrabes.com
Currency


BLOG | NYHETER | 17 February 2016

Purple Open 2016 och Barrabes.se

Barrabes medverkar som samarbetspartner på Purple Open 2016. Världens största klätterevent för tjejer, som utspelar sig den 12 mars i Karbin Klätterhall, Stockholm.

Purple Open blir den 12 mars ännu en gång epicentrum för tjejer som tycker om att klättra. 200 klättrare kommer att delta vid detta event i Karbin Klätterhall, Stockholm. Under en hel dag kan deltagarna njuta av ett stort antal boulderproblem, få tips av klättrare och delta i olika workshops och föreläsningar. Årets gästföreläsare och workshop-ledare är klätterprofiler som Sarah Seeger, Matilda Söderlund och Anja Hodann. Detta är det perfekta tillfället för att dela erfarenheter, diskutera klättertekniker och framförallt glädja sig åt förstklassig klättring tillsammans med andra motiverade tjejer.

Purple Open är inne på sitt tredje år och vi på Barrabes, som referens inom klättringsvärlden, vill inte missa denna boulderfest. Därför vill vi som stolta samarbetspartners bjuda in våra vänner att komma och njuta av detta event tillsammans med oss.

Kom ihåg, vi ses den 12!

purpleopen.se, karbin.com

Latest articles

Gift Card
With the Barrabes Gift Card you'll always get it right!
Subscribe to our Email List
Would you like us to inform you about our special offers and latest products?
Don't hesitate to contact us.
contact us
or call to
44 (161) 3940679
(Monday to Thursday: 8AM - 5PM UTC.
Friday: 8AM - 2PM UTC.)


International  |  España  |  France  |  Deutschland  |  United Kingdom