Haglöfs Rando Jacket, Gore-tex C-Knit - barrabes.com
Currency


BLOG | TEST | 09 March 2016

Haglöfs Rando Jacket, Gore-tex C-Knit

Vi har testat Rando Jacket från Haglöfs, en jacka som tack vare sitt snitt och sin längd passar perfekt till toppturer och freeride.


Den har en bra design, är riktigt bekväm, anpassad till sportutövning och har i princip inga svagheter. Som vi nämner i videon så kunde vissa dragkedjor varit mer bekväma och dess något vida snitt är en nackdel vid snabbare toppturer och tävling. Om man däremot vill använda jackan med flera lager under, fungerar den bra och den är därmed perfekt vid utförsåkning, men uppför kan den kännas lite bökig. Förutom detta så är det ett plagg av god kvalitet.

Den mest radikala skillnaden från andra jackor är att det är ett av de första plaggen som är tillverkat i Gore-Tex C-Knit. Ett nytt membranmaterial som har ett tredje lager, ett inre foder, med en mindre plastig känsla som därmed gör plaggen mjukare och mindre prassliga. Förutom detta har plaggen även en högre andningsförmåga, enligt tillverkaren.

Vi rekommenderar att ni läser artikeln som vi skrev för att presentera detta nya membran. Där kan ni läsa om hur det är uppbyggt och vilka skillnader det har jämfört med andra membran.Haglöfs Rando Jacket

Köp NU

Latest articles

Gift Card
With the Barrabes Gift Card you'll always get it right!
Subscribe to our Email List
Would you like us to inform you about our special offers and latest products?
Don't hesitate to contact us.
contact us
or call to
44 (161) 3940679
(Monday to Thursday: 8AM - 5PM UTC.
Friday: 8AM - 2PM UTC.)


International  |  España  |  France  |  Deutschland  |  United Kingdom