Videotest: Rab Neutrino Endurance Jacket - barrabes.com
Currency


BLOG | TEST | 16 March 2016

Videotest: Rab Neutrino Endurance Jacket

Vi har testat dunjackan Rab Neutrino Endurance Jacket i olika förhållanden för att se hur den fungerar.


Att testa denna mycket varma jacka är komplicerat då det är ett plagg vars huvudsakliga användningsområde är i pauserna mellan olika aktiviteter uppe i bergen eller vid längre raster. Som vi nämner i videon, om jackan ska användas vid fysiska aktiviteter så bör det vara vid låga temperaturer.

Jackan har en utmärkt design, men på grund av dunets expansion, och därmed dess stora volym, är det ett plagg som inte är tänkt att användas vid alltför fysiska aktiviteter. Dess snitt tillåter emellertid stor rörelsefrihet i förhållande till dess volym.

Som framgår av videon så är det svårt att hitta defekter hos detta plagg från Rab, ett brittiskt varumärke som utmärker sig med dunplagg av högsta klass. Materialen är av allra bästa kvalitet med dun i kvaliteten 800 cuin, och jackans små detaljerna skapar maximal komfort och gör att den befinner sig i en klass för sig, i jämförelse med andra märken på marknaden. (Vi rekommenderar att ni läser vår mer djuplodande artikel om duns egenskaper ”Dunkläder. En nyrenoverad klassiker med oöverträffad prestanda”.)

Det är en mycket varm dunjacka som är oumbärlig i många situationer, men dess användningsområde är inte detsamma som för de moderna och tunna jackorna. De modernare jackornas stoppning är inte alls lika tjock och de är därmed inte lika varma, utan mer ämnade för fysiska aktiviteter.

Rab Neutrino Endurance Jacket

Köp NU

Rab Neutrino Endurance Jacket Women

Köp Nu

Latest articles

Gift Card
With the Barrabes Gift Card you'll always get it right!
Subscribe to our Email List
Would you like us to inform you about our special offers and latest products?
Don't hesitate to contact us.
contact us
or call to
44 (161) 3940679
(Monday to Thursday: 8AM - 5PM UTC.
Friday: 8AM - 2PM UTC.)


International  |  España  |  France  |  Deutschland  |  United Kingdom