Videotest: bindningen Dynafit TLT Radical ST2 - barrabes.com
Currency


BLOG | TEST | 08 April 2016

Videotest: bindningen Dynafit TLT Radical ST2

Den huvudsakliga nyheten hos denna bindning är den roterande tådelen. Som ni kan se i videon så har den ett antal fördelar, men också några negativa aspekter.


Några av fördelarna: vid snabb utförsåkning, speciellt på hård snö, fungerar roteringen som en stötdämpare mot vibrationer, som annars benen och kroppen tvingas att hantera; och de mest extrema åkarna kan forcera utförsåkningen maximalt, utan att behöva vara rädda för att bindningen tjuvutlöser.

Den huvudsakliga nackdelen har med påtagningen att göra. Tådelen måste vara helt i linje med skidan för att kunna fästas i bestigningsläge, och för att fästa pjäxan i utförsåkningsläge kan det vara svårt att hitta rätt position i häldelen. Dessa problem löser man med lite övning, men det är bäst att först vänja sig på lätt underlag innan man ger sig ut i mer avancerad terräng.

Sammanfattningsvis är det en bindning med utmärkt prestanda, som bör ha ett extra plus för den ökade säkerheten vid utförsåkning, skapad av den roterande tådelen.Dynafit TLT Radical ST 2 90 mm

Köp nu

Latest articles

Gift Card
With the Barrabes Gift Card you'll always get it right!
Subscribe to our Email List
Would you like us to inform you about our special offers and latest products?
Don't hesitate to contact us.
contact us
or call to
44 (161) 3940679
(Monday to Thursday: 8AM - 5PM UTC.
Friday: 8AM - 2PM UTC.)


International  |  España  |  France  |  Deutschland  |  United Kingdom