Löparhelg med Traillöparen - barrabes.com
Currency


BLOG | BARRABES VÄNNER | 30 May 2016

Löparhelg med Traillöparen

Den föregående helgen var det full aktivitet i Åkullas vackra bokskogar, strax utanför Varberg. Traillöparen var där och höll i en traillöparworkshop på Outmeals årliga vårvandring. Det blev en helg fylld med löpning på stigar och i backar.

Traillöparworkshopen startade klockan nio på lördagsmorgonen med ett tiotal pigga och vetgiriga löpare. För att komma igång ordentligt så fick de direkt köra igång med ett antal övningar inom både löpteknik, löpstyrka och balans. Efter att vi gått igenom övningarna både teoretiskt och praktiskt begav vi oss ut på vår första löprunda tillsammans. Som första löptur valde jag ut Skogsbostigen, den mest kuperade rundan i Åkulla bokskogar. En vacker runda med fina utsikter och branta uppförs- och nedförsbackar. Deltagarna utmanade sig själva och tänjde verkligen på sina gränser. Nöjda och glada tog vi en lunchpaus före eftermiddagens längre men flackare pass. Eftermiddagspasset gick på grusvägar och stigar som slingrade sig runt ett par sjöar. Det blev till och med några inslag av asfalt då lederna inte har gått att binda ihop med endast stigar.

Söndagen inledde vi med att träna på den mentala styrkan med hjälp av tankarna. Vi gick igenom olika tekniker och verktyg för att öka vår mentala prestation och på så sätt få tillgång till hela kroppens fysiska förmåga. När vi gått igenom övningarna gav vi oss ut på det sista och längsta passet på helgens workshop. För att deltagarna inte skulle sätta upp en mental spärr berättade jag inte hur långt vi skulle springa. Det visade sig fungera och passet blev en riktig njutning med vacker natur, kor, får och solsken.

Samtliga löpare tog sig igenom passet och det var ett glatt gäng nöjda löpare som efter workshopens slut passade på att slappa på gräsmattan i solen.

Traillöparen har kunnat göra utföra sin trailworkshop tack vare sina samarbeten med: ClifBar, Outmeals, Tailwind Nutrition, samt Barrabes som stöttat med kläder från både Salomon och Montura.

Traillöparen

Latest articles

Gift Card
With the Barrabes Gift Card you'll always get it right!
Subscribe to our Email List
Would you like us to inform you about our special offers and latest products?
Don't hesitate to contact us.
contact us
or call to
44 (161) 3940679
(Monday to Thursday: 8AM - 5PM UTC.
Friday: 8AM - 2PM UTC.)


International  |  España  |  France  |  Deutschland  |  United Kingdom